Bruiloft in Italië ~ Gardameer

Romantisch, uniek en eeuwig!

Vandaag is dé grote dag dat we in Italië ons Ja-woord gaan geven! 20 juni 2015. Onze bruiloft aan het Gardameer. Onze liefde voor elkaar is verbonden met ons tweede thuis ‘Italië’. Omringt met de prachtige natuur, cultuur en heerlijk eten. Voor onze eigen bruiloft was ik mijn eigen weddingplanner, wat heerlijk om te doen! Een vereiste voor het organiseren van een bruiloft is creativiteit en dit heb ik de vrije loop gelaten. Een uitdaging die mij op het lijf is geschreven en wat voor mij een hele waardevolle ervaring is geweest. Met veel trots kijken we dan ook terug op deze prachtige dag!

gemeentehuis lazise
Trouwen Valeggio sul Mincio


‘Een werkelijk sprookje’

Zo noemden de bruiloftsgasten onze bruiloft in Italië. Een unieke belevenis! Tot in alle details heb ik veel geregeld en mijn creativiteit volop benut om onze bruiloft in Italië naar wens te laten uitkomen en onze droom te doen vervullen. Met een gezelschap van 25 gasten hebben we een complete week genoten op een heerlijke accommodatie die voor ons die week gereserveerd was! De bruiloft begon de dag in de bus naar Sirmione voor een fotoshoot en vervolgens stapten we met ons allen in de boot. Varend over het Gardameer met muziek van Il Volo ‘Grande Amore’ arriveerden we aan de boulevard van Lazise. Aan de kant werden we door vele toeristen verwelkomt met applaus, wauw!

Lopend naar het gemeentehuis van Lazise waar we elkaar het ja-woord gaven en aansluitend hebben genoten van een heerlijke lunch. Na de lunch hebben we een aantal foto’s laten maken en met z’n allen heerlijk ijs gegeten bij een van de heerlijkste ijssalons in Lazise:)

Als verassing gingen we in de loop van de middag nog een drankje nuttigen in het sprookjesachtige ‘Valeggio sul Mincio’. Deze plek móet je gezien hebben als je aan het Gardameer verblijft. Vervolgens gingen we weer terug naar onze accommodatie waar we al spelend door de Italiaanse muzikanten werden opgewacht voor ons heerlijke 5-gangen diner die onder de druiven veranda plaatsvond in het restaurant naast onze accommodatie. Tot laat in de avond hebben we een heerlijk feest gehad!

~ Wat een prachtige belevenis en een herinnering! ~

Menu