Bruiloft in Italië ~ Veneto 16e-eeuwse villa

Italië – Een fascinerende 16e-eeuwse villa van Palladiaanse oorsprong tussen prachtige interieurs en een betoverend park!

Woensdag 7 juli 2021, een bruiloft in het hart van Veneto, wauw! De bruiloft van Jacobus en Barbara in het schitterende Italië! Een ‘onvergetelijke dag!’ dat was het zeker!!

Ceremonie

De ceremonie begon in de schaduw onder de bomen. Prachtig om te zien hoe bruid Barbara uit de villa kwam, de rode loper afliep en Jacobus haar onderaan de trap opwachtte. Met een ‘live violist’ werd er het nummer ‘Canon in D, Pachelbel’s Canon’ gespeeld, een kippenvel moment! Vervolgens kwam het bruidspaar richting de gasten aanlopen over de loper waar de plechtigheid plaatsvond en werden officieel voor de wet getrouwd door de burgemeester van de Italiaanse gemeente.

Na deze officiële plechtigheid waren de fotomomenten met gasten en bruidspaar op de trap van Villa Cornér met aansluitend de receptie in de tuin. Er was ruim gelegenheid, om onder het genot van hapjes en drankjes, het bruidspaar te feliciteren en te genieten van de fantastische Italiaanse muzikanten.

Titti Castrini

(klik op de foto voor een video impressie)

Fotograaf: Jan Verheijden

Swimming pool Villa Corner

In de namiddag is het bruidspaar samen met de fotografen en videograaf naar een dorpje buiten de villa gegaan voor de fotoshoot. De gasten hadden zo even de tijd om af te koelen in hun kamers onder de airco waar ze verbleven. (het was een enorm warme dag van +35 graden!).

Paleiselijke entourage

Begin van de avond zat iedereen aan ronde tafels voor het diner in de paleiselijke entourage van de villa waar ramen en deuren open werden gezet zodat een heerlijk briesje voor een welkome verkoeling zorgde, dit was nog prettiger dan buiten. De Italiaanse muzikanten speelde wederom sfeervolle muziek tijdens het diner, echt genieten voor het bruidspaar en alle gasten! Geweldig!

Na het diner was het tijd voor de ‘big party’ bij het zwembad! Wat een decor was dit! Met het welkomstwoord van de Nederlandse DJ werd hier de heerlijke wedding-cake aangesneden, geserveerd en begeleid met vuurwerkfonteinen en prosecco.

Vervolgens werd de openingsdans van het bruidspaar ingezet dat overging in een grootse en prachtige vuurwerkshow boven het zwembad! Dit was ook meteen de opening van het feest dat nog tot in de vroege uurtjes is doorgegaan.

Het bruidspaar samen met alle gasten hebben de allermooiste dag van hun leven gehad! Het totaal plaatje van A tot Z klopte helemaal en daar doen we het voor! 😉

Firework show

(klik op de foto voor een video impressie)

Menu