Bruiloft in Italië ~ Veneto 16e-eeuwse villa

Een fascinerende 16e-eeuwse villa van Palladiaanse oorsprong tussen prachtige interieurs en een betoverend park!

Woensdag 7 juli 2021, een bruiloft in het hart van Veneto, wauw! De bruiloft van Jacobus en Barbara in het schitterende Italië! Een ‘onvergetelijke dag!’ dat was het zeker!!

Ceremonie

De ceremonie begon in de schaduw onder de bomen. Prachtig om te zien hoe bruid Barbara uit de villa kwam en de rode loper afliep en Jacobus haar onderaan de trap opwachtte. Met een live violist werd er het nummer ‘Canon in D, Pachelbel’s Canon’ gespeeld, een kippenvel moment! Vervolgens kwam het bruidspaar richting de gasten aanlopen over de loper waar de plechtigheid plaatsvond en werden ze officieel voor de wet getrouwd door de burgemeester van de Italiaanse gemeente.

Na deze officiële plechtigheid waren de fotomomenten met gasten en bruidspaar op de trap van Villa Cornér met aansluitend de receptie in de tuin. Er was ruim gelegenheid, om onder het genot van hapjes en drankjes, het bruidspaar te feliciteren en te genieten van de fantastische Italiaanse muzikanten.

Titti Castrini

Fotograaf: Jan Verheijden

Swimming pool Villa Corner
In de namiddag is het bruidspaar samen met de fotografen en videograaf naar een dorpje buiten de villa gegaan voor de fotoshoot en hadden de gasten tijd om even af te koelen in hun kamers onder de airco waar ze verbleven.

Paleiselijke entourage

Begin van de avond zat iedereen aan ronde tafels voor het diner in de paleiselijke entourage van de villa waar ramen en deuren open werden gezet zodat een heerlijk briesje voor een welkome verkoeling zorgde, dit was nog prettiger dan buiten. De Italiaanse muzikanten speelde wederom sfeervolle muziek tijdens het diner. Dit was genieten voor het bruidspaar en alle gasten! Geweldig!

Na het diner was het tijd voor de ‘big party’ bij het zwembad! En wat voor zwembad! Wat een decor was dit! Met het welkomstwoord van de Nederlandse DJ werd hier de heerlijke weddingcake aangesneden en geserveerd begeleid met vuurwerkfonteinen en prosecco.

Vervolgens werd de openingsdans van het bruidspaar ingezet dat overging in een grootse en prachtige vuurwerkshow boven het zwembad! Dit was ook meteen de opening van het feest dat nog tot in de vroege uurtjes is doorgegaan.

Het bruidspaar samen met alle gasten hebben de allermooiste dag van hun leven gehad! Het totaal plaatje van A tot Z klopte helemaal en daar doen we het voor! 😉

Firework show

Menu