Weddingstyling

De styling en decoratie van jullie bruiloft is dé kers op de taart

Het totaalplaatje van jullie bruiloft maakt het helemaal af met de styling en decoratie. Van de ceremonie tot het feest, elk onderdeel van de bruiloft kan aangekleed worden. Bepaalde details die terugkomen in de uitnodiging of de bruidstaart, maar ook het aankleden en decoreren van de trouwlocatie en/of kerk. Dit maakt jullie bruiloft juist persoonlijk en uniek! Ideeën die je kunt toepassen met bijvoorbeeld;

  • Decoreren met prachtige bloemen, linten en kaarsen en/of verlichting in kleur van jullie passende thema, stijlen en dekken van de diner- en cadeautafel.
  • Het toevoegen van DIY (do-it-yourself) creaties en accessoires. Hierbij kunnen jullie denken aan de naamkaartjes, menukaarten maar ook Save the Date en uitnodigingskaarten.

Hebben jullie het totaalplaatje in je hoofd, maar geen idee hoe dit allemaal ‘perfect’ tot in alle details uitgewerkt en uitgevoerd moet worden? Met onze creativiteit en oog voor detail zorgen we ervoor dat jullie bruiloft tot in de puntjes gestyled wordt!

Werkwijze

Nadat we het concept van de styling voor jullie bruiloft hebben besproken, maken we een offerte op maat. Hierin verwerken we jullie wensen, tijdsbestek en de benodigdheden. Als jullie akkoord gaan dan gaan we aan de slag! We maken een duidelijk vision board, waarin jullie een idee krijgen hoe de gewenste styling eruit komt te zien zodat jullie alvast de sfeer kunnen proeven.

Menu