Weddingstyling

De styling en decoratie van jullie bruiloft is dé kers op de taart

Het totaalplaatje van jullie bruiloft maakt het helemaal af met de styling en decoratie. Van de ceremonie tot het feest, elk onderdeel van de bruiloft kan aangekleed worden. Bepaalde details die terugkomen in de uitnodiging of de bruidstaart, maar ook het aankleden en decoreren van de trouwlocatie en/of kerk. Dit maakt jullie bruiloft juist persoonlijk en uniek! Ideeën die je kunt toepassen met bijvoorbeeld;

  • Decoreren met prachtige bloemen, linten en kaarsen en/of verlichting in kleur van jullie passende thema, stijlen en dekken van de diner- en cadeautafel.
  • Het toevoegen van DIY (do-it-yourself) creaties en accessoires, hierbij kunnen jullie denken aan de naamkaartjes, menukaarten maar ook Save the Date en uitnodigingskaarten, om zo maar even een paar ideeën te benoemen.

Hebben jullie het totaalplaatje in je hoofd, maar geen idee hoe dit allemaal ‘perfect’ tot in alle details uitgewerkt en uitgevoerd moet worden? Maak dan gebruik van mijn dienst als weddingstylist. Met mijn creativiteit en oog voor detail zorg ik ervoor dat jullie bruiloft tot in de puntjes gestyled wordt.

Werkwijze en kosten

Nadat we in het adviesgesprek het concept van de styling voor jullie bruiloft hebben besproken, ga ik voor jullie aan de slag en maak ik door middel van een vision board duidelijk hoe de gewenste styling er op jullie bruiloft er zo goed mogelijk uit komt te zien. Hierna bespreken we samen de gewenste benodigdheden, tijdsbestek en maak ik een offerte op maat.

De kosten voor het Weddingstyling adviesgesprek bedragen € 150,-  (Incl. 21% BTW en excl. reiskosten en aan te schaffen of in te huren materiaal). 

Menu