Trouwen in Italië

Een onvergetelijke Italiaanse belevenis. Geniet samen met jullie genodigden van de authentieke Italiaanse sferen!

Een Italiaanse bruiloft in het land van de liefde, lekker eten en met prachtige uitzichten wordt jullie sprookjeshuwelijk werkelijkheid! Ik weet zelf als geen ander hoe fantastisch het is om in Italië te trouwen. “Uniek, authentiek en romantisch” Een herinnering waar nog jaren later over nagesproken zal worden.

Door jarenlange Italië ervaring kent Fascino Wedding dé unieke plekjes en leveranciers in diverse regio’s. Door samenwerkingen en continue netwerken bouw je een band met leveranciers maar leer je ook het land steeds beter kennen. Zo heeft ieder land weer andere gebruiken en tradities, ook Italië en dat maakt trouwen in het buitenland ook weer heel speciaal. Toch kan ze zich goed voorstellen dat bruidsparen het ook wel spannend vinden om in een ander land te trouwen, logisch, want er komt best veel bij kijken. Het kost net even wat meer tijd, inspanning en organisatievermogen dan een bruiloft in Nederland.

Het maken van een stappenplan is essentieel
‘Hoe vind je de perfecte en geschikte locatie, het verblijf voor jullie gasten, wie nodig je daarbij wel of niet uit en hoe is het geregeld met de wettelijke zaken?’ Daarnaast kan de taalbarrière ook voor de nodige onrust zorgen. Het vergt de nodige voorbereiding waarbij het belangrijk is om gestructureerd te werk te gaan.Het maken van een stappenplan zorgt ervoor dat je niets over het hoofd ziet. Als gediplomeerd weddingplanner en daarnaast haar eigen bruiloft in Italië, kent ze alle belangrijke aspecten die nodig zijn om de perfecte bruiloft te plannen.

Menu