Trouwen in Italië

Een onvergetelijke Italiaanse belevenis. Geniet samen met jullie genodigden van de authentieke Italiaanse sferen!

Een Italiaanse bruiloft in het land van de liefde, lekker eten en met prachtige uitzichten wordt jullie sprookjeshuwelijk werkelijkheid! Ik weet zelf als geen ander hoe fantastisch het is om in Italië te trouwen. “Uniek, authentiek en romantisch” Een herinnering waar nog jaren later over nagesproken zal worden.

Door jarenlange Italië ervaring kent Fascino Wedding dé unieke plekjes en leveranciers in diverse regio’s. Door samenwerkingen en continue netwerken bouw je een band met leveranciers op. Elk land heeft weer andere gebruiken en tradities en zo ook Italië. Dit maakt trouwen in het buitenland speciaal. Toch is het goed voor te stellen dat bruidsparen het ook wel spannend vinden om in een ander land te trouwen, logisch, want er komt veel bij kijken. Het kost net even wat meer tijd, inspanning en organisatievermogen dan een bruiloft in Nederland.

Het maken van een stappenplan is daarom essentieel. ‘Hoe vind je de perfecte en geschikte locatie, het verblijf voor jullie gasten, wie nodig je daarbij wel of niet uit en hoe is het allemaal geregeld met de wettelijke zaken?’ Daarnaast kan de taalbarrière ook voor de nodige onrust zorgen. Het vergt de nodige voorbereiding waarbij het belangrijk is om gestructureerd te werk te gaan. Fascino Wedding kent alle belangrijke aspecten die nodig zijn voor het organiseren van jullie droombruiloft!

Menu