Over mij

Naast Italië heeft ook Australië zeker een speciaal plekje in mijn hart gekregen!

Ciao! Ik ben Hendrina, getrouwd met Marcel en komen al meer dan 14 jaar in het prachtige Italië. Een ontdekkingsreis die nooit stopt! Iedere keer komen we weer in fantastische dorpjes en accommodaties in diverse provincies door heel Italië. Het in contact komen met de gastvrijheid van dit prachtige land, de mensen, cultuur en het heerlijke eten! Door onze liefde voor Italië zijn wij in 2015 aan het Gardameer in Lazise getrouwd. Graag leg ik uit waar mijn liefde en passie uit is ontstaan om weddingplanner te worden en hoe Fascino Wedding daaruit is ontstaan.

Dé Italiaanse droom.. Trouwen in La dolce vita Italië!
Sinds mijn eigen bruiloft in Italië wist ik het zeker; de passie, liefde en creativiteit uitdragen binnen deze branche voor toekomstige bruidsparen! Persoonlijke betrokkenheid maakt het werken in de trouwbranche juist zo leuk en uniek. Ieder bruidspaar heeft andere wensen en/of ideeën maar ook een persoonlijk verhaal. Of jullie nu willen trouwen in Italië of in Nederland, niets is te gek! Als iets onmogelijk lijkt, zal ik er alles aan doen om het onmogelijke, mogelijk te maken! Iedere bruiloft moet gewoon perfect zijn! Het kenmerkt ook de identiteit van mij als weddingplanner, perfectionistisch en met oog voor detail.

De naam van mijn onderneming heeft een speciale betekenis. Fascino wordt vertaald vanuit het Italiaans naar charme, oftewel betoverend en dat is wat Italië voor mij tot in de kleinste details uitstraalt. Onze eigen bruiloft werd omschreven als ‘een werkelijk sprookje’ en past daarom goed bij deze Italiaanse naam.

Gediplomeerd weddingplanner
In de aanloop naar onze bruiloft bruiste ik van de ideeën dat ik met mijn creativiteit en organisatietalent mij verder wilde ontwikkelen. Ik volgde Italiaanse taallessen en ben ik na onze bruiloft gestart met de opleiding Weddingplanner aan de Weddingplannersinstitute in Nieuwegein, hét vakopleidingsinstituut voor professionals. Een prachtige erkende opleiding die mij alle mogelijkheden heeft geboden om mezelf helemaal te kunnen ontwikkelen tot professioneel gediplomeerd weddingplanner!

“Op jonge leeftijd begon ik al met reizen, cultuur ontdekken en werkervaring opdoen”

Reislustig, dat ben ik zeker en het avontuur aangaan daar ben ik absoluut niet bang voor. Op mijn 18e ben ik begonnen met reizen. In de zomer van 2000 heb ik een prachtige werkervaring opgedaan in een hotel tussen de Fjorden van Noorwegen en dit smaakte naar meer. Januari 2002 stapte ik als 20-jarige met een backpacking op door Australië, van hotelwerk tot in een bonenfabriek en zelfs achterop de trekker, dagen lang plantjes planten op het land. Een tijd om nooit te vergeten en een ervaring rijker! Een jaar later vloog ik terug naar de andere kant van de wereld om oud en nieuw vieren in Sydney! Een beleving die ik absoluut eens mee wilde maken, een spektakel om er live bij te mogen zijn.

…. Ja, naast Italië heeft Australië zeker een speciaal plekje in mijn hart gekregen!

Menu