Over mij

Naast Italië heeft ook Australië zeker een speciaal plekje in mijn hart!

Ciao! Ik ben Hendrina, getrouwd met Marcel en woonachtig in het mooie Friesland! Samen komen we al meer dan 15 jaar in ons geliefde Italië. Een ontdekkingsreis die nooit stopt! Iedere keer komen we weer in fantastische dorpjes en accommodaties in diverse provincies door heel Italië. Het in contact komen met de gastvrijheid van de lokale bevolking, cultuur en het heerlijke eten! Door onze liefde voor Italië zijn wij in 2015 aan het Gardameer in Lazise getrouwd. Graag leg ik uit waar mijn liefde en passie uit is ontstaan om weddingplanner te worden en hoe Fascino Wedding daaruit is ontstaan.

Dé Italiaanse droom.. Trouwen in La dolce vita Italië!
Sinds mijn eigen bruiloft in Italië wist ik het zeker; mijn passie, liefde en creativiteit inzetten voor toekomstige bruidsparen! Persoonlijke betrokkenheid maakt het werken in de trouwbranche juist zo leuk en uniek. Ieder bruidspaar heeft andere wensen en ideeën maar ook een persoonlijk verhaal. Of jullie nu willen trouwen in Italië of in Nederland, niets is te gek! Voor mij moet iedere bruiloft gewoon perfect zijn! Het kenmerkt ook de identiteit van mij als weddingplanner, perfectionistisch en met oog voor detail.

Fascino Wedding heeft een speciale betekenis. Vertaald vanuit het Italiaans naar charme, oftewel betoverend en dat is wat Italië voor mij tot in de kleinste details uitstraalt. Onze eigen bruiloft werd omschreven als ‘een werkelijk sprookje’ en past daarom goed bij deze Italiaanse naam.

Gediplomeerd weddingplanner
In de aanloop naar onze bruiloft bruiste ik van de ideeën dat ik met mijn creativiteit en organisatietalent mij verder wilde ontwikkelen. Ik volgde Italiaanse taallessen en ben ik na onze bruiloft gestart met de opleiding Weddingplanner aan de Weddingplannersinstitute in Nieuwegein, hét vakopleidingsinstituut voor professionals. Een prachtige erkende opleiding die mij alle mogelijkheden heeft geboden om mezelf helemaal te kunnen ontwikkelen tot professioneel gediplomeerd weddingplanner!

“Op jonge leeftijd begon ik al met reizen, cultuur ontdekken en werkervaring opdoen”

Reislustig, dat ben ik zeker en het avontuur aangaan daar ben ik absoluut niet bang voor! Op mijn 18e begon voor mij een prachtig avontuur en heb ik in de zomer van 2000, werkervaring opgedaan in een hotel tussen de Fjorden van Noorwegen en dit smaakte naar meer. In januari 2002 stapte ik als 20-jarige het vliegtuig in naar de andere kant van de wereld, Australië. Als backpacker voor een jaar lang werken & reizen. Een onvergetelijke ervaring! Van hotelwerk tot achterop een trekker op het land en in de bonen fabriek. Een tijd om nooit te vergeten en een ervaring rijker! Een jaar later vloog ik wederom terug naar de andere kant van de wereld om oud en nieuw vieren in Sydney! Een droom die uitkwam! Wat een beleving, een spektakel om er live bij te mogen zijn.

…. Ja, naast Italië heeft Australië zeker voor altijd een speciaal plekje in mijn hart gekregen!

Menu