Adviesgesprek

Met een adviesgesprek bied ik jullie alle hulp aan die nodig is.

Soms kan het zijn dat jullie door de bomen het bos even niet meer zien, niet goed weten waar je moet beginnen met het organiseren van de bruiloft of gaandeweg tijdens het plannen tegen bepaalde zaken aanloopt. Of juist vlak voor de bruiloft stress momenten krijgen vanwege onzekerheid of er niets over het hoofd is gezien. Een dubbel check kunnen jullie wellicht goed gebruiken.

Ik help jullie daarom graag op weg met de planning van jullie droombruiloft. Hierbij kunnen jullie denken aan;

  • In grote lijnen help ik jullie graag op weg met een overzichtelijk stappenplan van de planning voor jullie huwelijk. Hierbij kunnen jullie denken aan; Waar begin je, wanneer schakel je welke leverancier in (locatie, fotograaf, bloemist etc.)
  • Welke leveranciers sluiten het beste aan bij jullie wensen en ideeën
  • Aan welke wettelijke zaken moet je denken?
  • Hebben jullie een thema, concept of styling in gedachten maar niet goed weten hoe dit het beste toegepast en uitgevoerd kan worden?
  • Hoe creëer je binnen een passend budget jullie droombruiloft
  • Ondersteuning bij het maken van jullie draaiboek

Aan het einde van het gesprek hebben jullie een duidelijk en helder overzicht van wat er moet gebeuren en waar voor jullie de belangrijkste aspecten liggen. Jullie ontvangen een verslag van het adviesgesprek met hierin alle adviezen, suggesties en ideeën samengevat die met jullie zijn besproken.

Gedeeltelijke organisatie van de bruiloft
Tijdens het adviesgesprek kan het ook zijn dat jullie beslissen bepaalde taken door Fascino Wedding te laten uitvoeren. Je kan hierbij denken aan het vinden van een passende leverancier zoals fotograaf, bloemist of catering. We spreken dan van een “Gedeeltelijke organisatie van de bruiloft”. Het gedeelte wat jullie door Fascino Wedding laten uitvoeren zal volledig verzorgd worden en contacten met bijvoorbeeld de leverancier zal tot op de dag van jullie huwelijksdag gecoördineerd worden.

De gedeeltelijke organisatie of weddingstyling van jullie bruiloft kan goed gecombineerd worden met het ceremoniemeesterschap.

Kosten

De kosten voor een 2 uur adviesgesprek bedragen € 135,- incl. 21% BTW en excl. reiskosten. Mochten jullie besluiten om Fascino Wedding in te schakelen bij de verdere organisatie van jullie bruiloft, dan vervallen de kosten van het adviesgesprek.

Win een gratis adviesgesprek!
Vul je email adres in en wie weet winnen jullie wel een gratis adviesgesprek!
Geef een geldig e-mailadres op.
Vul hierin waarom jullie graag een adviesgesprek willen winnen!
Fill out this field
Menu