Adviesgesprek

Met een adviesgesprek bied ik jullie alle hulp aan die nodig is.

Een bruiloft plannen is hartstikke leuk maar je moet ook aan heel veel dingen denken. Soms kan het zijn dat jullie door de bomen het bos even niet meer zien, niet goed weten waar je moet beginnen met het organiseren van de bruiloft of gaandeweg tijdens het plannen tegen bepaalde zaken aanloopt. Of juist vlak voor de bruiloft stress momenten krijgen vanwege onzekerheid of er niets over het hoofd is gezien. Een dubbel check kunnen jullie wellicht goed gebruiken.

Ik help jullie graag op weg met de planning van jullie bruiloft. Dit kan zijn aan het begin, halverwege of juist vlak voor dé grote dag! In ons kennismakingsgesprek geven jullie aan waar jullie exact alle hulp bij nodig hebben. Hierbij kunnen jullie denken aan bijvoorbeeld:

• In grote lijnen een overzichtelijk stappenplan van de planning voor jullie huwelijk. Hierbij kunnen jullie denken aan; Waar begin je, wanneer schakel je welke leverancier in (locatie, fotograaf, bloemist etc.)
• Met een uitgebreid netwerk kan Fascino Wedding jullie goed adviseren en inschatten welke leverancier het beste bij jullie wensen en ideeën aansluiten én de gewenste kwaliteit van de te leveren producten/diensten kan garanderen.
• Aan welke wettelijke zaken moet je denken?
• Hebben jullie een thema, concept of styling in gedachten maar niet goed weten hoe dit het beste toegepast en uitgevoerd kan worden? In een Vision Board maak ik dit in een ontwerp voor jullie duidelijk.
• Hoe creëer je binnen een passend budget jullie droombruiloft en hoe bewaak je dit.
• Ondersteuning bij het maken van jullie draaiboek

Aan het einde van het gesprek hebben jullie een duidelijk en helder overzicht van wat er moet gebeuren en waar voor jullie de belangrijkste aspecten liggen. Jullie ontvangen een verslag van het adviesgesprek met hierin alle adviezen, suggesties en ideeën samengevat die met jullie zijn besproken.

Gedeeltelijke organisatie van de bruiloft
Tijdens het adviesgesprek kan het ook zijn dat jullie beslissen bepaalde taken door Fascino Wedding te laten uitvoeren. Hierbij kun je denken aan het vinden van een passende leverancier zoals fotograaf, bloemist of catering. We spreken dan van een “Gedeeltelijke organisatie van de bruiloft”. Het gedeelte wat jullie door Fascino Wedding laten uitvoeren zal volledig verzorgd worden en contacten met bijvoorbeeld de leverancier zal tot op de dag van jullie bruiloft gecoördineerd worden.

De gedeeltelijke organisatie of weddingstyling van jullie bruiloft kan goed gecombineerd worden met het ceremoniemeesterschap.

Kosten

De kosten voor een adviesgesprek bedragen € 150,- incl. 21% BTW en excl. reiskosten. Mochten jullie besluiten om Fascino Wedding in te schakelen bij de verdere organisatie van jullie bruiloft, dan vervallen de kosten van het adviesgesprek.

Menu