Friese paarden

Trouwen in Friesland

Trouwen in Friesland
Sinds mijn eigen bruiloft in Italië wist ik het zeker; de passie, liefde en creativiteit uitdragen binnen deze branche voor toekomstige bruidsparen! Een herinnering waar jaren later nog over gesproken wordt. Fascino Wedding creëert hét Italiaanse gevoel in Friesland en daarbuiten.

Ontspannen genieten van alle voorbereidingen en jullie huwelijksdag
Als gediplomeerd weddingplanner weet ik hoe belangrijk het is om gestructureerd en zorgvuldig te werk te gaan. Ieder huwelijk moet gewoon perfect zijn! Het kenmerkt ook de identiteit van mij als weddingplanner, perfectionistisch en met oog voor detail. Een droombruiloft verdient alle aandacht met jullie eigen inbreng en ideeën! Samen kijken we naar alle mogelijkheden om zo stapsgewijs jullie bijzondere droombruiloft tot werkelijkheid te laten uitkomen.

Ontzorgen, dat is mijn taak
Hebben jullie al een beeld hoe jullie trouwdag eruit komt te zien of juist nog helemaal niet? Wellicht slaat de stress al toe met de gedachten waar jullie alle tijd vandaan moeten halen en geen idee hebben hoe jullie droomhuwelijk gerealiseerd kan worden. Fascino Wedding zorgt voor rust, overzicht en is gespecialiseerd in alle aspecten dat bij het organiseren en regelen van jullie bruiloft komt kijken.

Menu