Trouwen in het buitenland

Trouwen in Italië of Nederland, niets is te gek!
Sinds mijn eigen bruiloft in Italië wist ik het zeker; de passie, liefde en creativiteit uitdragen binnen deze branche voor toekomstige bruidsparen! Een herinnering waar jaren later nog over gesproken zal worden. Een droombruiloft creëren is een fase waar je stap voor stap met elkaar aan werkt om zo de allermooiste dag van je leven te beleven. Een bruiloft in Italië, of een bruiloft dichterbij huis? Geen probleem! Fascino Wedding is gespecialiseerd in alle aspecten dat bij het organiseren van een bruiloft komt kijken.

Ontspannen genieten van alle voorbereidingen en jullie huwelijksdag
Als gediplomeerd weddingplanner weet ik hoe belangrijk het is om gestructureerd en zorgvuldig te werk te gaan. Iedere bruiloft moet gewoon perfect zijn! Het kenmerkt ook de identiteit van mij als weddingplanner, perfectionistisch en met oog voor detail en verdient alle aandacht met jullie eigen inbreng en ideeën. Samen kijken we naar alle mogelijkheden om zo stapsgewijs jullie unieke droombruiloft tot werkelijkheid te laten uitkomen.

Ontzorgen, dat is mijn taak
Hebben jullie al een beeld hoe jullie mooiste dag eruit komt te zien of juist helemaal nog niet? Wellicht slaat de stress al toe met de gedachten waar jullie alle tijd vandaan moeten halen en geen idee hebben hoe jullie droomhuwelijk gerealiseerd kan worden. Fascino Wedding zorgt voor rust en overzicht. Ik help jullie daarom graag op weg met de planning van jullie droombruiloft.

Trouwen in Italië

Menu