weddinglocation Umbrië

Agriturismo
De accommodatie (voormalige boerderij) kent zijn oorsprong in 1500 en staat bovenop de heuvels van Montone. Hier mag officieel worden getrouwd. Met 7 hectare land omringt met olijfbomen, pijnbomen bos met hangmatten en uitzicht op Montone, wie wil hier nu niet de liefde met elkaar verbinden en elkaar het ‘ja-woord’ geven middenin deze unieke omgeving! In de oude tabaksschuur zijn appartementen aangebracht, en er is een vrijstaande vakantiewoning. Deze accommodatie biedt overnachtingsplaatsen voor 30 personen. Dinermogelijkheden kan hier met catering, alles is mogelijk!
Zijn jullie van plan meer gasten uit te nodigen? Geen probleem! In het naastgelegen pand bevindt zich nog een schitterende accommodatie die tevens de beschikbaarheid biedt voor 30 personen waar jullie overige gasten kunnen worden ondergebracht.

Umbrië, het groene hart van Italië! 

Trouwen in het groene hart van Italië, een unieke en onvergetelijke belevenis! Met een indrukwekkend uitzicht over de heuvels van Umbrië en het dorp Montone. Montone is een middeleeuwse burcht in Noord Umbrië, niet ver van Città di Castello en Pietralunga. Het is een prachtig middeleeuws oord omgeven door hoge stadsmuren…en behoort tot “piu belli borghi di Italia” oftewel, de mooiste stadjes van Italië.

Omgeving
Op 10 minuten rijden arriveer je in Citta di Castello en slechts een half uurtje verwijderd zijn Perugia, Assisi, Arezzo en Lago di Trasimeno te vinden! Welkom op de grens van Umbrië, Toscane en le Marche!

Menu