Trouwlocaties Italië

Alle trouwlocaties worden door persoonlijk door Fascino Wedding bezocht om op te nemen in onze portefeuille voor samenwerking. Zo weten we wat een accommodatie voor mogelijkheden heeft en aansluiten op de wensen van het bruidspaar.

Hieronder het overzicht van onze prachtige trouwlocaties in Italië.

De 13e-eeuwse Chiesa
Trouwlocatie Umbrië

Gelegen in het hart van Umbrië, dichtbij de grens van Toscane ligt deze prachtige authentieke accommodatie. De uitzichten vanuit alle aspecten zijn verbluffend. Met een kapel, die het ‘woongedeelte’ van het pand is, kan gemakkelijk worden omgevormd tot een ceremoniezaal.

Het kloppend hart van de Crete Senesi
Toscaanse trouwlocatie

In het hartje van Toscane, op 30 km ten zuidoosten van Siena, ligt deze prachtige oude herenboerderij uit de 19e eeuw. Gelegen in de “Crete Senesi”, een prachtig kleiheuvellandschap.

Uitzicht op het meer van Chiusi
Toscaanse trouwlocatie

Een prachtige accommodatie gelegen in Porto, op de grens van Umbrië en Toscane, en biedt uitzicht op het meer van Chiusi. Castiglione del Lago ligt op 20 minuten rijden.

Umbrië, het groene hart van Italië!
Trouwen agriturismo

Een prachtige locatie in het authentieke Italië nabij Citta di Castello, waar 4 Italiaanse provincies samenkomen:
Toscane, Umbrië, Le Marche en Emilia-Romana.

Trouwen aan het mooie Lago di Garda
Lazise bruiloft

Lago di Garda, oftewel het Gardameer. Een van de populairste meren van Italië. Verblijf in een prachtige agriturismo vlakbij het Gardameer. Een fotogenieke omgeving, zoals het unieke ‘Borghetho sul Mincio!’

Het geografische middelpunt van Italië!

Maak kennis met het échte Italiaanse leven, waar het massatoerisme nog ver weg te zoeken is. “Narni, Orvieto, Amelia en Viterbo”.

Menu