Onze trouwlocaties in Italië

Alle trouwlocaties worden persoonlijk altijd vooraf bezocht om deze locaties op te nemen in onze portefeuille voor samenwerking. Zo weten we wat een accommodatie voor mogelijkheden heeft en aansluiten op de wensen van het bruidspaar. Fascino Wedding kent de leveranciers waardoor dit voor een bruidspaar een prettige samenwerking geeft voor zekerheden en de taalbarrière.

Hieronder het overzicht van een aantal prachtige trouwlocaties in Italië. Door op de foto te klikken vind je meer informatie over de desbetreffende locatie. Staat jullie regio er niet bij of zijn jullie opzoek naar totaal iets anders in Italië? Geen probleem! Door het uitgebreide netwerk beschikken we over vele mooie mogelijkheden. Neem daarvoor gerust contact op.

Een sfeer van rust
“De 13e-eeuwse Chiesa”
Trouwlocatie Umbrië

Gelegen in het hart van Umbrië, dichtbij de grens van Toscane ligt deze prachtige authentieke accommodatie. De uitzichten vanuit alle aspecten zijn verbluffend. Met een kapel, die het ‘woongedeelte’ van het pand is, kan gemakkelijk worden omgevormd tot een ceremoniezaal.

Het kloppend hart van
“Crete Senesi”
Toscaanse trouwlocatie

In het hartje van Toscane, op 30 km ten zuidoosten van Siena, ligt deze prachtige oude herenboerderij uit de 19e eeuw. Gelegen in de “Crete Senesi”, een prachtig kleiheuvellandschap.

Toscaanse trouwlocatie

Een prachtige accommodatie gelegen in Porto, op de grens van Umbrië en Toscane, en biedt uitzicht op het meer van Chiusi. Castiglione del Lago ligt op 20 minuten rijden.

Een fascinerende
“16e-eeuwse villa”
trouwlocatie Italië

Een fascinerende bruiloft in het hart van Veneto! Gevestigd in een historisch gebouw uit de 16e eeuw, te midden van tuinen. Deze locatie biedt het decor voor bruiloften en culturele en privé-evenementen.

Trouwen aan het prachtige
“Gardameer!”
Trouwen aan het Gardameer

Lago di Garda, oftewel het Gardameer. Een van de populairste meren van Italië. Verblijf in een prachtige agriturismo vlakbij het Gardameer. Een fotogenieke omgeving, zoals het unieke ‘Borghetho sul Mincio!’

Trouwmogelijkheden in
“Umbrië en Lazio”
Trouwen in Lazio en Umbrië

De schitterende omgeving Umbrië – Lazio, de vriendelijkheid van de mensen en de heerlijke Italiaanse streekproducten. Met eigen ogen maak ik kennis met een gebied waar het massatoerisme nog ver te zoeken is! Uniek en authentiek dat is het zeker!

… La bellissima Italia!

Menu