Werkwijze

Kennismaking
Onze ontmoeting begint altijd met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. In dit kennismakingsgesprek worden al jullie wensen en ideeën in kaart gebracht. Wat belangrijk is, of er een klik tussen ons ontstaat en of jullie een intensieve persoonlijke samenwerking willen aangaan.

Werkwijze Ceremoniemeesterschap
Nadat jullie enthousiast zijn geworden van ons vrijblijvende kennismakingsgesprek en akkoord zijn gegaan met de offerte, het contract hebben getekend plannen we ons vervolg gesprek in. Dit gesprek vindt meestal 4 maand voor de huwelijksdag plaats. Aan de hand van een vragenlijst én checklist lopen we samen jullie huwelijksdag door. De uitkomst zal Fascino Wedding in haar draaiboek verwerken. Een maand van tevoren plannen we een afspraak in op jullie trouwlocatie, Zo krijgen we een duidelijk beeld waar jullie droomhuwelijk gaat plaatsvinden en mochten er aanvullingen zijn, bespreken we dit gelijk.
In jullie huwelijksweek hebben we telefonisch nog een keer contact om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten waarna Fascino Wedding contact op zal nemen met jullie locatie om de laatste zaken door te spreken.

In tussentijds is Fascino Wedding altijd bereikbaar voor vragen.

Nazorg
Om mijn taak als weddingplanner voortdurend te kunnen vernieuwen en te verbeteren vind ik het ook belangrijk om na de bruiloft een stukje nazorg aan te bieden. Graag evalueer ik samen met jullie ná de bruiloft jullie dag en ontvang ik graag jullie feedback van de momenten die volgens jullie naar wens zijn verlopen. Ik sta altijd open voor jullie vragen en/of opmerkingen!

Kosten:

De kosten voor het Ceremoniemeesterschap bedragen € 995,- Inclusief 21% BTW en exclusief reis- en verblijfkosten en aan te schaffen of in te huren materiaal.
Het ceremoniemeesterschap zit standaard in de dienst van Weddingplanner A tot Z

Menu