Werkwijze

Kennismaking
Onze ontmoeting begint altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek worden al jullie wensen en ideeën in kaart gebracht. Wat belangrijk is, of er een klik tussen ons ontstaat en of jullie de samenwerking willen aangaan.

Communicatie
Vanaf het begin tot en met de dag van jullie bruiloft worden jullie volop betrokken met alle voorbereidingen. Een droombruiloft verdient alle aandacht, maar wel met jullie eigen inbreng en ideeën. We brengen in kaart of het totaalplaatje dat jullie voor ogen hebben helemaal past binnen jullie budget maar ook welke leveranciers het beste aansluiten op jullie wensen. Hierbij kunnen jullie denken aan locatie, bloemist, fotograaf, trouwvervoer, patissier en nog veel meer. Ik ben voor jullie het aanspreekpunt en coördineer de onderdelen die jullie bepalen tijdens de voorbereidingen en in de uitvoering. Samen kijken we naar alle mogelijkheden om zo stapsgewijs jullie unieke droombruiloft tot werkelijkheid te laten uitkomen.

Nazorg
Om mijn taak als weddingplanner voortdurend te kunnen vernieuwen en te verbeteren vind ik het ook belangrijk om na de bruiloft een stukje nazorg aan te bieden. Graag evalueer ik samen met jullie ná de bruiloft jullie dag en ontvang ik graag jullie feedback van de momenten die volgens jullie naar wens zijn verlopen. Ik sta altijd open voor jullie vragen en/of opmerkingen!

Offerte:
Om jullie bruiloft compleet naar wens in te vullen maak ik een offerte op maat. Hierin komen al jullie wensen in terug die we in ons kennismakingsgesprek hebben besproken. 

Menu